Happy Birthday

Hej på er, idag fyller Annies pojkvän Hoang år och vi har precis firat honom och ska nu käka tårta. Imorgon åker jag hem till Falköping så är lite osäker på om jag kommer att kunna blogga innan jag åker men annars bloggar jag när jag kommer hem. Xoxo

Står grattis Hoang på Veitnameiska (stavning)when you've lost something you find something new

Y0 H0mies! What's up? Det är två-tre dagar kvar tills nyår och sedan kommer jag och min lila syster Caitlin att bege oss hemmåt till Falköping! Har saknat mina kompisar like hell och det ska bli gött att få spendera tid med dem! Juste, fick höra av Alicia och några att det var storm i Falköping? Typ att bilar hade vält och skit? Då ska ni i alla fall få veta att det blåser rejält här i Göteborg men än så länge har inga träd vikt sig eller bilar vält. Gosh tänk om jorden kommer att gå under..

Här får ni se vad jag hade för mig igår.

Caitlin som svart hårig!!


don't make me wait, cuz right now i need your smile

Hello there! Har precis vart hos frisören och toppat mitt hår tillsammans med min lilla syster och Sophie. Nu är vi hemma igen och Caitlin (min lilla syster) sitter i köket och färgar håret tillbaka till sin rätta färg, svart! Hon kommer äntligen bli fin nu, haha nej men hon kommer i alla fall bli finare!Canon EOS 1100D

Hej på er!! Guess what?! Jag har äntligen köpt min efterlängtade systen kamera Canon EOS 1100D! Ville egentligen ha 550D men 1100D är bra den också! Hur som helst eftersom att Alicia också har en Canon EOS 1100D system kamera så vet jag rätt mycket om den med tanke på att jag har hållt på med Alicias en hel del. Hahah nu ska jag i alla fall inte babbla mer. Är hur som helst glad över att jag fick tillräckligt med pengar i julklapp till att köpa kameran! Fick dock lite ångest över att ha slösat så mycket pengar på en gång men det var värt det!


Merry Christmas

God jul på er hoppas att ni har haft en bra jul och får en fortsatt bra jul. Bloggar eventually mer imorgon och förlåt för dålig uppdateing. Är verkligen glad över mina trogna läsare som följer mig varje dag även när jag har den sämsta uppdateringen ever, sorry about that.. hur som helst nu ska jag sluta babbla och jag önskar er alla en god jul. Xoxo

i really don't care where you live at. just turn around, boy, let me hit that

hej på er, sorry för dålig uppdatering men jag har faktiskt tänkt på att starta en ny blogg med ett lättare namn och snyggare design när jag har skaffat min system kamera för då kommer ni få se mer bilder som jag har tagit. Jag har inte bloggat på ett tag för jag har inga bilder att ladda upp eftersom att jag just nu inte har en fungerande kamera..


random bild från sommarn!

so tell me now, how does it feel to lose me the way that i lost you?

Hej, idag fick vi sluta tidigare så jag har suttit vid datorn ett tag nu och tittat på Gossip Girl! Har dessutom försökt få igång internet också men det vägrar ju bara att sätta igång i bland *suck* aja nu ska jag passa på att surfa lite, by the way sorry för dålig uppdatering!

Asso blööö har inga bilder att ladda upp typ.. längtar tills jag kan köpa min kamera!!

that little kiss brought her to a dreamworld

morning! ville bara uppdater er om att jag igår var på ett utav de tråkigaste discot ever! Lussenatta discot sög och dessutom var det eb dålig DJ. Aja det var i alla fall gött att få träffa kompisarna igen men bortsett från det så sög discot. Just nu är jag hos Alicia och vi ska alldeles strax vara barnvakt åt Ellen som är hennes kusin.


hans leénde guld bruna ögon har jag förälskat mig i!!
gosh är han inte bara för snygg eller?
dock liknar han justin bieber but who the hell cares?! båda är skit snygga!
Liam Payne♥

stop wasting your time on people who don't love you

Hej på er, sorry för dålig uppdatering men har inte haft tid om jag ska vara ärlig. Idag har jag haft genrep med dansen och det gick väl sådär bortsett från att jag glömde av stegen i vissa delar av låten men får helt enkelt träna super mycket ikväll så att jag inte skämmer ut mig totallt haha! Imorgon är det ju lussenatta också så får önska min klass goodluck medans jag är och dansar på statsteatern.


bild från igår som alicia tog
Xoxo

don't know what it is that you do to make all them hearts melt

ÅÅÅÅÅH jag dööör! är inte dem här skorna bara fööör söta?! titta hur mysiga dem verkar vara!! ÅÅÅH jag vill ha dem, NUNUNUNU! det är synd att dem kostar 1799 kr..


if you really wanna be with a girl then be with her. don't just tell her you do and then leave her sitting around waiting for you

Hello world. Har precis käkat och ska alldeles strax fortsätta med min svenska uppsats som jag har hållt på med i cirka en vecka. Senare blir det nog Gossip Girl. Xoxo


everybody wants happiness, nobody wants pain. but you can't have a rainbow without a little rain


HEJ! Fattar ni hur gött det känns att äntligen få tillbaka sin blogg?! Blogg.se krånglade hela helgen men nu är problemet löst. Jag har nämnligen funderat på att starta en ny blogg eftersom att jag tycker att mitt blogg namn är svårt att stava för dem som precis har hittat min blogg. Nu ska jag i alla fall titta lite på Gossip Girl xoxoif you love someone, set them free. if they come back, they're yours. if they don't, they never were.

Hello boys and girls of all ages! Guess what? It's friday today! Vilket i mitt fall betyder, en hel helg med läxor, thumbs down.. Jag har svenska arbetet som ska vara klart nästa vecka samt engelska muntlig redovisning som jag ska kunna tills på måndag. På något sätt längtar jag faktiskt till den muntliga redovisningen eftersom att jag älskar att prata engelska. Speciellt när jag försöker härma den brittiska accenten som Klaus pratar i The Vampire Diaries, hehe. Ibland händer det till och med att jag sitter och tittar på tv och härmar ord som folk säger på brittiska!


Bild från konfirmationen i sommras!

I might hug other guys, I might laugh with other guys, I might even hang out with other guys.. but none of them will ever mean to me as much as you once did.

Hej! Just nu sitter jag och fortsätter skrivandet på mitt bokarbete om Anne Franks Dagbok som ska vara inlämnad nästa vecka. Har skrivit cirka 300 ord hittills vilket inte är mycket med tanke på att arbetet ska vara 500-800 ord. Sedan har jag matteprov imorgon också men man kan ju inte plugga till matten så jag ska bara räkna några uppgifter för att repetera och sedan träna på engelskan! xoxo

Hihi balla skor! ♥

RSS 2.0