When a girl cries for a guy, it means she really misses him. But when a guy cries for a girl, it means no one can love that girl more than him

Har äntligen börjat friskna till lite vilket är ett bra tecken! Borde bli frisk på nolltid ju, haha! Har i alla fall vart i skolan idag och förvånansvärt har skoldagen känts väldigt kort trots att vi slutade halv tre idag. Nu ska jag i alla fall påbörja mitt svenska bokarbete och sedan dra till dansen som börjar kvart i sex. När jag kommer hem senare ska jag fortsätta jobba med bokuppsatsen. Måste verkligen bli klar med den den här veckan har jag bestämt! Xoxo


I don't want to take that step if you're not coming with me, cause without you I can't actually live.

Mala-de-lembrancas_large

"Ida Scott Taylor once wrote: Don't look back and grieve over the past, for it is gone, and don't be troubled about the future, for it hasn't yet come. Live in the present, and make it so beautiful that it will be worth remembering."

- One Tree Hill

you make me wish i had more middle fingers

Tja. Gissa vad? Jag har blivit sjuk. Har fett ont i halsen och det känns som att mitt huvud ska explodera. Hela kroppen gör ont och jag kan knappt andas.. Det värsta är att jag måste (eller ah hade tänkt) jobba på min svenska uppsats idag eftersom att vi är lediga från skolan men det lär ju inte bli av med tanke på att jag inte kan koncentrera mig nu när förkylningen tar hårda tag om mig. Hoppas att ni mår bra i alla fall!

xoxo


Gammal bild på mig och Mahira♥

I wonder what guys would be like if they had to go through "that time of the month"

Hello! Har precis tittat klart på Kung Fu Panda 2 och ska snart se på Bilar 2! Haha jag älskar animerade filmer dem är värsta skit söta som exempelvis Trassel. Vill ni veta något som jag tycker är så himla positivt? Det har inte börjat snöa än! *HAPPYFACE*


Åttan, hihiSometimes two people have to fall apart to realize how much they need to fall back together

Hej på er! Igår blev jag klar med tidslinjen men tittade däremot inte på en komedi film utan tre thrillers vid namn Stepfather, Number 23 och The Resident! Dem var jättebra! Rekomenderar dem verkligen! :D


Bild från konfirmationeslägret i Tallnäs som Alicia tog i sommras!If she's amazing, she won't be easy. If she's easy, she won't be amazing. If she's worth it, you won't give up. If you give up, you're not worthy.

Har sovit i 11 timmar inatt and that's awesome!! något som är mindre awesome är att jag måste läsa ut Anne Franks Dagbok som jag egentigen skulle vara klar med igår.. Senare idag måste jag göra klart tidslinjen (svenska läxan) och sedan hade jag tänkt titta på någon komedi film!When you're seeing a guy who doesn't want to be seen with you in public, you shouldn't be seeing him.Hej har precis kommit hem och ville bara berätta om ett annorlunda telefonsamtal som jag fick tidigare idag innan jag skulle till skolan. Det var nämligen någon som ringde mig med dolt nummer och när jag svarade berättade personen att jag hade en bra blogg samt att jag skrev bra inlägg. Haha nu vet jag dock inte om personen bara busringde och drev med mig men han sa att han skulle lägga ut bloggen eller något, minns inte riktigt vad han sa. Anyway, jag blev i alla fall så chockad att jag inte riktigt visste vad jag skulle svara så jag sa bara, ööööh okej. Inte världens bästa svar men personen drev säkert bara med mig, hehe.

don't get mad when a girl cares too much. Worry when she starts to not give a crap.

Tjenare har precis läst lite ur Anne Franks Dagbok och har cirka 120 sidor kvar som jag ska ha läst ut tills imorgon so whish me luck! Eftersom att jag inte har matteläxa tills imorgon ska jag ägna tid åt läsandet så att boken är utläst tills imorgon men nu ska jag sjunga i cirka en halvtimma! xoxo


nice, me like

never give up on something you can't go a day without thinking about

 

Love,city,colorful,couple,romance,street-d379bfab74cdbabd817cf0e5eb13c4cb_h_large

“At this moment, there are 7,470,818,671 people in the world. Some are running scared. Some are coming home. Some tell lies to make it through the day. Others are just now facing the truth. Some are evil men at war with good, and some are good, struggling with evil. Seven billion people in the world. Seven billion souls. And sometimes, all you need is one.”


 

- Peyton Sawyer

 "Why didn't u answer my call?!" "I was dancing to my ringtone!"

Vill ni veta vad jag fick reda på för två dagar sen? Jo att avsnitt tio säsong tre av The Vampire Diaries inte kommer ut förrän två månader! What is this?! Gosh.. kommer jag verkligen klara av att vänta så länge? Och gissa vad jag kom på igår när jag såg på säsong ett av The Vampire Diaries med Alicia? Jo, att den första säsongen på något sätt får tittaren att få "medkänsla" alltså det är svårt att förklara men det är typ mer drama, haha.


Bilden på min mobil är tagen när vi hade öppethus för någon månad sen.have you ever tried to smile and hide your pain even though your not okay? well, i have.

Hello sitter hemma hos Alicia just nu och tittar på extra matrial av The Vampire Diaries och daaaamn va Ian Somerhalder är het! Gosh jag skulle vilja vara med i en serie eller film but like that's going 2 happen.


I hate it when you talk to someone every single day and then all of a sudden it just stops. And then neither of you say a word to each other.


en gammal bild från åttan

Hej.. jag har typ skrivit om det här inlägget fem gånger och vet inte riktigt vad jag ska skriva, haha. Aja kan väl börja med att berätta för er att jag kom hem runt 19.00 från Rojin och ska alldeles strax ta och duscha och sedan fläta håret innan jag lägger mig. Sen måste jag verkligen ta och läsa i Anne Franks Dagbok eftersom att jag ska ha läst ut den på fredag.

 


I don't really care where you live at just turn around, boy, let me hit that

!hola! har precis kommit hem från det kurdiska bröllopet i Medborgarhuset och guess what? Jag dansade! Hahah. Hur som helst så ballade jag ur och vågade inte ta på mig kurdiska kläder (som jag tycker liknar aladin kläder) så jag tog på mig mina vanliga vardagskläder. Känns rätt coolt att ha varit på ett kurdisk bröllop och Rojin dansade med Fahmi, HAHAHA hennes lärare i kurdiska...


xoxo

incredibleLyssna till 1.03 min helt otroligt säger jag bara..


the future is a blank sheet of paper that we draw lines on but sometimes someone is holding our hands and the lines we draw aren't the lines we want

rojins poetiska rubrik!

Hej på er! just nu sitter jag hemma hos Rushbush och letar efter kurdiska fest kläder som jag (haha crazy but true) ska ha på mig imorgon på ett bröllop! Mahahah det kommer bli så kul och så weird. Hihi uppdaterar perhaps senare! xoxo

5609878_large
i love you.♥

You have the power to change your life. Meet challenges with an open heart. There's nothing to be afraid of.


Hej. Idag har jag haft idrottsdag och på förmiddagen hade jag badminton och på eftermiddagen hade jag bowling. Just so you know så suger jag på bowling.. så efter ett tag är det inte lika roligt att köra bowling längre eftersom att jag förlorar helatiden.. har seriöst aldrig kommit etta, två eller trea.. har alltid kommit sist :(

almost twins?!

Ni måste väl ändå erkänna att det är läskigt att kunna klippa ihop två halvor på två personer och sedan sätta ihop det på paint och se att de blir ett helt ansikte där båda halvorna är lika varandra..?

life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning how to dance in the rain

Hej på er! Har precis gjort klart mattediagnosen som egentligen skulle vara klar förra veckan, hihi. Nu är jag i alla fall läxfri och ska spendera hela dagen med att läsa vidare i Anne Franks Dagbok imorgon. Hade egentligen tänkt slappna av idag och göra allt imorgon tills jag kom på att jag lovade min lärare att jag skulle lämna in diagnosen på tisdag.. som är imorgon, haha... Nu ska jag i alla fall spela lite piano och sen blir det Gossip Girl!


Mishka are you stupid? "NOOOOOOOOOO!" - Husky Dog Talking

HAHAHAHAHAH här är ett klipp som Rickard visade mig, stört skön ju!♥I love you!
I don't love you!
Are you pretty?
I'm really pretty!
Are you a pretty girl?
I really am pretty!
Do you love me?
I don't love you!
Are you stupid?
Nooooooooooo
I love you!
I don't love you!
Are you pretty?
I'm really pretty!
Are you a pretty girl?
I really am pretty!
Do you love me?
I don't love you!
Are you stupid?
Nooooooooooo

he told her to have a little faith in fate"if you love two people at the same time,
choose the second one.
because if you really loved the first one,
you wouldn't have fallen for the second."
- Jonny Depp.

when you're feeling down, just remember that somewhere on this planet someone is missing you.

Tja. Just so you know har Alicia precis cyklat hem och jag ska alldeles strax ta och duscha eller ah rättare sagt ta ett varmt bad i badkaret och lyssna på lugn musik. ♥
Efter det ska jag nog ta och läsa lite i Anne Franks Dagbok (om jag tog hem den från skolan) eller sitta vid datorn. Hihih. Aja hoppas ni har haft en bra dag i alla fall!Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart.


i never told you how much i needed you because i was afraid you wouldn't need me back

Hej. För cirka tio minuter sen åkte min stora syster Annie och hennes två barn hem tillbaka till Göteborg. De har nämligen vart här och lämnat våran gamla datorn som nu har lagats. Nu ska jag nog ta och koppla av vid datorn och spela lite piano medans Alicia och min lillasyster busar och leker. Verkar som att Alicia har skaffat sig en ny lekkompis, haha!


If you don't take good care of her, someone else will

Hahaha, känns lite fail att sitta och blogga klockan tio i två på kvällen men har ändå inget för mig och dessutom ligger Alicia och sover som en stock i min säng så kan inte göra så mycket med den osociala tjejen.

Anyway, ville informera er om att jag äntligen har lärt mig hela Secrets - OneRepublic på piano och är faktiskt ganska stolt över mig själv. Nu ska jag bara lära mig att sjunga samtidigt som jag spelar eftersom att jag och Adam Johansson tillsammans ska sjunga låten nästa lektion tillsammans med övriga personer i vår lilla grupp.in my head, i see you all over me. in my head, you fulfill my fantasy

Just nu sitter jag och skriver rent min debattartikel om energikällan vattenkraft. Hittills har det gått ganska bra och jag håller på att bli klar. Under tiden jag gör läxan lyssnar jag på Your Body Is A Wonderland - John Mayer som är underbar!People that are meant to be together, always find their way in the end.“If you could go back and change just one thing about your life, would you? and if you did, would that change make your life better? Or would that change ultimately break your heart? Or break the heart of another? Would you choose an entirely different path? Or would you change just one thing? Just one moment. One moment that you always wanted back.”

 

- Nathan Scott

 


the good guys are taken and the hot ones are either jerks or gay


Love is like gold, hard to find but it's the best thing in the world

Yoo! Guess what?! just nu sitter jag hemma hos mig tillsammans med Alicia. Kom alldeles nyss och vi har försökt få igång internet och efter ungefär en halvtimma connectade det, yes! By the way idag hade jag på mig mina högklackade skor (as I told you) och man kan lätt säga att jag kände mig lång fast ändå inte..Me and Hajan (old pic) ♥i don't know what it is, that makes me feel like this

Har precis tagit ett varmt bad i cirka en timma och ska alldeles strax äta, I'm starving! Efter maten har jag planerat att fortsätta titta på Gossip Girl säsong 2. Känner att jag börjar bli beroende av serien but I can't help it! Daaaamn Chace Crawford och Ed Westwick är bara så snygga i serien, hihi.Detta tänker jag ta på mig imorgon, nu får vi hoppas på att jag klarar av att gå till skolan i så hööööga klackskor. Alltid kul med utmaningar!

whoever said money doesn't buy happiness didn't know where to shop

Hej förlåt för att jag inte har uppdaterat på ett tag men mitt internet har (som vanligt) krånglat sönder så jag har inte haft möjligthet att blogga. Hur som helst, i fredags åkte jag till Göteborg med Sabina och Moa och det var det var jättetrevligt även när man inte hittade så mycket att köpa. Jag köpte två spetsbh's från GinaTricot och ett par skit snygga Jenny Skavlan skor i vinrött från BikBok!he's cute i swear! just let me find a better picture!


Off 2 Göteborg med Sabina och hennes kompis Moa. Talk to you later!

when you're lost it only means you've found something that you weren't looking for
Bilder från igår

trust is like a paper, once it's crumpled it can't be perfect again

Hej på er! Sorry för dålig uppdatering, vet att jag sa att jag skulle uppdatera varje dag eftersom att jag hade besök under höstlovet. Jag kan väl börja med att säga att personen var min gamla klasskompis Leo som var här i cirka fem dagar vilket var riktigt skoj! De tre första dagarna sov vi över hos Alicia och de resterande dagarna sov vi hos mig i mitt lilla rum. Stackaren fick sova på golvet den sista kvällen eftersom att han förstörde Alicias extra säng.. poor guy!

Här är några bilder från Öppethus dagen.
Bilderna är tagna av Alicias nya systemkamera.

RSS 2.0