have fun with your girlfriends. cause honestly, who really needs a romeo?

tja, slutade skolan vid tio i tre och det känns som att jag har fått träningsvärk i hela kroppen. Mina ben orkar knappt bära mig.. Om cirka tjugo minuter ska jag plugga no och sen räkna lite matte. Efter pluggandet ska jag nog städa mitt rum och kanske möblera om (det vill säga om jag orkar.) Om jag hinner funderar jag på att titta på filmen Just Go With It. Har typ tittat på film oavbrutet den här veckan, tittade ju på I Am Number Four igår, hehe.


and i'm so sick of love songs, so tired of tears. so done with wishing, you were still here

Kul att få cykla hem i spöregn från skolan.. ruskigt mysigt måste jag bara säga, haha. Får hoppas på att det blir bättre väder snart.. känns nästan som att det kommer bli en permanent december bortsett från snön. Kyla och regn.. fyfan va trevligt asso.. gaah jag vill åka till ett varmt land med sol!!!!!


be strong, because things will get better. it might be stormy now, but it can't rain forever.

Att försöka lära sig spela gitarr gör skit ont i fingrarna! Känns typ som att de ska gå av snart.. aja, hur som helst idag har vi haft skolfoto och det var seriöst hemskt.. usch tror inte att jag blev bra på någon bild över huvudtaget.. Får väl helt enkelt se resultatet när de kommer ut sen, hehe. Nu ska jag fortsätta plåga mina fingrar, talk to you later!



everything happens for a reason but the hard part is finding the reason

Guess what? under de senaste sju timmarna har jag duschat, tittat på Water For Elephants och precis sett klart på den söta filmen Trassel, haha. Lite efter men who cares? huvudsaken är att jag har sett filmen i alla fall!

Anyway, funderar på om jag ska titta på filmen I Am Number Four eller om jag ska platta håret så att jag har det klart till skolfotot som är imorgon pallar inte gå upp tidigt på morgonen bara för att platta håret, hehe lates tös..



i guess no one ever told you that once you've missed your chance you won't get another

Hejhej! Har precis kommit hem från Sabina och ska alldels strax starta filmen Water For Elephants. Vill bara upplysa er om att jag och Sabina bakade Cornflakeskakor igår och att det var skit gott, haha! 


for once you could at least be the first to say hello or else i'll be the first to let go.

Hello guys! gissa vad jag gör just nu? jo jag sitter uppe hos Alicias moster Mia och laddar ner filmen She's The Man. Imorgon beger jag mig mot Torbjörntorp där jag ska träffa den saknade Sabina! Det ska bli riktigt mysigt and funny, talk to you soon, kissies and hugs

Dear John

Y0 H0mies, har precis tittat klart på filmen Dear John och gosh va jag grät till filmen! (vilket sker typ ytterst sällan) Amanda Seyfried är i alla fall en utav världens bästa skådespelerskor and that's a fact! Hon är med i tre utav mina absoluta favorit filmer: The Red Riding Hood, Dear John och Letters To Juliet words can't describe how awesome that girl is!


The Red Riding Hood

Har precis sett på den efterlängtade filmen The Red Riding Hood och gosh var den var bra! Skulle kunna se om den filmen over and over again! Dock slutade den lite sorgset men den är helt klart en utav de bästa filmerna jag sett!


no dude being a total jerk to a girl doesn't make you look cool

Hej på er! alltså.. tror fan att jag dör av hunger snart har inte käkat sen halv tolv, haha. Anyway, idag ska jag göra svenska läxan och öva lite på engelska inför provet vi har på fredag. Honestly, vem får prov första veckan i skolan efter sommarlovet?! aja nu ska jag laga mat och göra läxan. puss


should i completely let go or hold on tight? just tell me what your heart says, so i know if i should fight

Kom hem för en halvtimma sen från konfaträffen och ligger nu i sängen och myser till låten Lighters med Bruno Mars. Imorgon har jag sovmorgon vilket betyder att jag kan vara uppe lite längre idag! Har laddat ner filmen The Last Airbender och funderar på om jag ska se den nu eller någon annan dag. För övrigt (om jag inte ska se på film) ska jag nog mysa vid datorn och lyssna på massa lugna låtar.
Här är en bild på dagens outfit
Linne - H&M
Jeans - Lindex
Skjorta - Kappahl

but honey, there's no need in wasting time cuz you will never figure me out.

guess what? idag är det återträff med konfiramtionen klockan 18.00-21.00 på Fredriksbergskyrkan. Jag tror inte att det är obligatoriskt men tänker i alla fall gå dit. Det kommer ju bli jätteroligt att få träffa de gamla konfa kompisarna igen!


love is just a word until you find someone who can give you the definition

här är en bild på ett fynd jag hittade på Åhléns i Göteborg igår strax innan jag skulle åka hem. Är rätt fascinerad över att skorna har sjunkt i pris från 900 kr till 345 spän! Känner mig riktigt lyckligt lottad måste jag säga, hihi.

but now it's hard to see through a fog of memories

Jag har seriöst damp. Designen krånglar sönder och jag känner att jag kommer slå sönder något snart! Har blivit tvungen till att radera massa inlägg och nu är min blogg helt tom och rensad, igen. Kul liv. Aja, nu ska jag inte vara sån.

RSS 2.0