Don't change for someone, just wait for the person who loves you the way you are.

Hello! Har precis kommit hem och ska alldels strax börja packa och städa lite i mitt rum. Eftersom att det äntligen är höstlov så kommer min gamla klasskompis från Torshälla på besök idag. Det ska bli trevligt att få träffa honom och exciting to see hur bra vänner han och Alicia kommer att bli. Aja jag hör förmodligen av mig under dagen. 


SJUUKT SNYGGT! ESPECIALLY THE SHOOOES!♥

Gossip Girl

It's finally höstlov, tummen upp för det där! Nu har jag bestämt mig för att fortsätta titta på Gossip Girl och vila. Har haft öppet hus idag och har seriöst sjukt ont i huvudet.. hör av mig senare. Kanske. Xoxo



I'm telling the truth, but then I smile, and then they think I'm lying


Haha. Har bakat Cupcakes med Rojin idag at my place och det gick väl sådär med tanke på att jag inte hade en sprits. Lite fail men de ser i alla fall ät bara ut och i mina ögon är dem rätt söta! Nu ska jag fortsätta utveckla mig inom bakningen of Cupcakes, talk to you later!

they look like brothers

hej vet ni vad? Ville bara säga att Justin Bieber påminner mig om Paul Wesley!


You better be careful when a girl is silent



love is like playing piano. First you must learn to play by the rules, then you must forget the rules and play from your heart.

Aja, hej. Somnade runt ett igår och vaknade runt tio idag. Helt ofattbart med tanke på att jag brukar sova hur länge som helst när det är helg. Ville bara informera er om att jag håller på att lära mig en låt på piano som är sjukt svår (eller så är det jag som är trög). Har i alla fall nästan kramp i mina fingrar.. aja hoppas ni får en bra dag, puss.


The Vampire Diaries III



Ville bara uppdatera med att säga att jag just NU tittar jag på The Vampire Diaries säsong 3. Hihi. Puss.



I'm just a girl


never give up of something you can't go a day without thinking about '

Hej på er! Har precis ätit och ska alldeles strax skriva lite mer på min bookreport så att jag kommer någonstans i alla fall med tanke på att den ska vara inlämnad på fredag.. med andra ord om två dagar. Ooops.. ont om tid.. hihi. Aja hur som helst, idag är det onsdag which means that jag har haft dans idag! Har inte haft en roligare danslektion! Dagens danslektion var verkligen rolig! Ser fram emot tills koregrafin är helt klar! hihi. Nu ska jag skriva på bookreporten, xoxo.



when life says ''give up'', hope says ''try one more time''

Asso gaah jag har haft världens damp idag! Är skit sur över att det har tagit tusen åååååår för internetet att connecta! Jag fattar inte the DAMN problem!! Mobilt internet suger just so you know.. Det är i alla fall sjukt gött att vi inte har några läxor än så ikväll ska jag nog myyyysa vid datorn eller titta på film. Aja hoppas att ni har haft en bra dag. Puss

ONE TREE HILL♥

Protect her, fight for her, kiss her, love her, hold her, laugh with her. But don't make her fall for you, if you ain't gonna catch her.

Hej. Ehh.. jaag.. har inte haft lust eller hunnit blogg på sistone eftersom att jag har haft läxor att göra och dessutom var det tjejkväll hemma hos Rojin i helgen har inte haft en sådan rolig kväll på länge! Detta får man allt ta och göra oftare tycker jag.

Hur som helst jag kom hem i söndags, med andra ord igår. Jag gick direkt till sängen och började läsa i den underbara boken Betrayed. Gosh den är så bra att man får rysningar! Rekommenderar den verkligen eftersom att det är den första boken som har fått mig att lipa!



show me, don't tell me

Tja. Just nu befinner jag mig hemma hos Rojin och imorgon blir det (förhoppningsvis) tjejkväll med det goa gänget. It's gonna be awesome! Hur som helst ikväll hade vi tänkt titta på en film vilken det ska bli vet vi inte än. Hoppas att ni har haft en bra dag i alla fall!

xoxo

Man says to God: "God, why did you make woman so beautiful?" God says: "So you would love her." "But God," the man says, "why did you make her so dumb?" God says: "So she would love you."

What's up? själv har jag suttit vid datorn och försökt få igång internet som har krånglat i evigheter men nu funkar det äntligen igen, finally. Hur som helst idag har slutade jag fem över halv tre och kom hem runt tre. Nu ska jag ladda ner film och lyssna på musik senare blir det nog dags för mig att göra matteläxan..

xoxo

I like this outfit! värsta gulligt med färgerna och lite annorlunda, tycker jag.
Thumbs up!
besides! I like her glasses♥

poor alcohol it gets blamed for everyting

Hello daily readers! just nu sitter jag hemma hos Alicia och målar naglarna samtidigt som vi har snackat om hur vi ska performa våran SO redovisning om Haiti som vi ska ha imorgon. Tidigare var vi uppe på stan för att jag skulle lämna tillbaks ett par hängslen istället köpte jag ett par nya som jag antagligen kommer lämna tillbaks imorgon. Haha typiskt mig att hinna ångra sig.. aja nu ska jag i alla fall fortsätta med att måla naglarna.

xoxo


Lovewrecked

Hello har precis snackat med Rojin som känner sig lite sjuk så hoppas att hon blir bättre snart! Idag har jag i alla fall vart i skolan som slutade halv fyra och jag fick cykla hem i regn. Jippie.. Hur som helst så har vi inga läxor tills imorgon så jag ska nog ta och chilla idag medans jag fortfarande kan innan skolan öser på med läxor så att man knappt har någon fritid kvar. Nu ska jag i alla fall sätta på filmen Lovewrecked och mysa.



you know what they say, hot chocolate makes the pain go away

guess what? jag har världens huvudvärk. Det känns som att mitt huvud ska explodera inifrån! ÅH!! Denna söndagen skulle egentligen spenderas med Sabina men det blir ju tyvärr inte av på grund av min jädra huvudvärk. Aja nu ska jag dricka varm choklad och hoppas på att smärtan går över.


i write the lyrics to my own life


Detta har jag gjort idag:
  • Stressat till stan med Rickard.
  • Köpt Rihannas nya parfym Reb'l Fleur.♥ (395 kr)
  • Vart med Rickard.
  • Ramlat av cykeln samtidigt som jag fick en insekt i ögat på vägen hem.
  • Träffat Annie. (min stora syster från Göteborg)
  • Vart på McDonalds och käkat
  • Chattat med min storebror Michael på Facebook om systemkameran 550D som kanske kommer bli min!
  • Spelat piano.
Nu ska jag:
  • Fortsätta spela piano.
  • Titta på film.
  • Läsa andra boken av House Of Night serien. (Betrayed)



Läppstiftet köpte jag i onsdags på Sani.

Isn't it funny how day by day passes and nothing changes, but when you look back everything's different.

hihi hängslen♥

Hej på er. Idag började jag som sagt klockan elva och trodde ärligt talat att jag skulle få sluta tolv men så blev det inte utan vi slutade två istället, usch! Fattar ni hur tråkigt det var att sitta tre timmar och lyssna på när i klassen redovisade om deras VISA plats?! Redovisningen skulle vara högst fem minuter men självklart håller alla på och redovisar i tio minuter/en kvart.. Usch. Världens tråkigaste dag måste jag bara säga.



fighting for piece is like fucking for virginity

Hello för ungefär några minuter sen satt jag och alicia på golvet och tränade till låten Shots vilket va sket jobbigt.. hehe märker att jag är sjukt otränad! Hur som helst ville bara informera er om att jag tog ledigt idag från VISAN på grund av en sak. Nu ska vi i alla fall fortsätta träna och imorgon är det dags för skolan som börjar elva! Sjukt go vecka utan plugg.

xoxo

Jonathan Bennett ♥

you can never be who you want to be if you keep looking behind your shoulder thinking of what could've been

Tja, just nu sitter jag vid datorn och lyssnar på musik samtidigt som jag surfar på msn och vill ni veta vad Alicia gör? Jo hon är i köket hemma hos mig och städar.. how normal is that?! haha that girl is just so lovely. Det konstigaste är att Alicia faktiskt enjoys it, haha.

Hur som helst, vi har i alla fall bakat idag eller ah.. snarare Alicia och min lilla syster men de gjorde i alla fall kladdkaka och den blev supergod!




A walk to remember

 

Hej på er har precis vart på stan med Alicia där vi träffade underbara Rojin och hennes djävul till syster.. hehe. Anyway, idag har jag varit på VISA på Rosa Slottet som är en bebis affär, yeay.. det var helt okej. Personalen var jättetrevliga men det hände inte så värst mycket måste jag säga.. Om cirka en halvtimma ska jag till dansen och sedan drar jag och Alicia hem till mig och tittar på film.

Btw, kollade på A Walk To Remember igår och den är helt klart en utav mina favorit filmer! Sjukt bra film!

 


Girl: Why do you keep on following me?! Boy: Because when i was young, mom told me to follow my dreams

det är så typiskt mig att aldrig få något gjort.. berättade ju för er innan att jag skulle sätta upp skolfoto bilderna men har inte gjort det än. Har tittat på filmen Sydney White istället.. hihi. Aja jag får väl helt enkelt sätta upp bilderna imorgon istället eller ah, det vill säga om jag har orken till det.

en sån jacka vill jag ha!

life is like a road, it has bumps, cracks and obstacles, but in the end it gets you somewhere

Hello, idag har jag tänkt sätta upp skolfoto bilderna som jag har beställt från Jarocka. Eftersom att jag inte har någon kamera som fungerar just nu kommer jag bli tvungen att ta bilder med min mobilkamera but I hope that won't bother you.. Anyway, nu ska jag ta och duscha sen ska jag sätta upp bilderna. Talk to you later, xoxo.



It's so fluffy i'm gonna die!

HAHAHAHAH jag har världens sämsta humor men gosh va söt och rolig det här klippet är!!!

The Proposal

Hello, vaknade för cirka 40 minuter sen hemma hos Rojin. Vi är nämligen lediga idag eftersom att vi har VISA den här veckan.

Anyway, igår var jag en liten stund med Frida och när vi kom hem till henne hittade vi en duva som inte kunde flyga. Den snurrade runt i cirklar och vickade på huvudet skit konstigt. Haha. Efter en stund at Fridas place drog jag hem till Rojin och tittade på filmen The Proposal som var as bra! Nu ska jag titta på You Again. xoxo



The Notebook


Har precis tittat klart på The Notebook och fyfan vilken vacker berättelse den filmen hade! Filmen är helt klart en nia av tio! Filmen har samma genre som Dear John och Dear John är en utav mina favorit filmer! ♥


I want a Noah.♥

they told me to never fall in love. Well it never works out in your favor, you way too young, and right now that's just human nature.


en gammal bild på mig, längtar tills jag får min systemkamera snart..

Hello. Anledningen till att jag inte bloggade igår var för att internet krånglade sönder och sedan när jag väl fick igång det (efter fem timmar...) orkade jag inte blogga utan gjorde massa annat istället. Jag funderar faktiskt på att gå till Expert och fråga dem och de skulle kunna laga modemet med tanke på att de inte känner av när den är in kopplade till datorn. Det står liksom bara anslut modemet, ej anslutet hela tiden and it drives me crazy!

Nu är frågan bara om jag ska gå till Expert eller inte.. för den här gången gick det att connecta på bara några minuter.. det var nog kanske för att jag inte drog ut modemet utan lät det sitta kvar..



RSS 2.0