fuck you, i'm done with your shit i deserve better

TJA. Ni fattar inte hur jävla arg jag har varit idag. Har haft damp för att jag inte har fått igång internet sen klockan tolv men nu efter fucking fem timmar vill internetet äntligen funka! ÅH!!!!

Hur som helst, igår tittade jag på filmen Charlie St.Cloud och den var jättebra! Rekomenderar den verkligen.

Nu är det dags för mig att göra SO läxan. Bye.

FETT SNYGGT! ♥

Charlie St.Cloud


As you can see har jag bestämt mig för att äntligen se på den här filmen. Har haft den på datorn i evigheter så nu ska jag finally titta på den! Bäst för Zac Efron att filmen är bra, hehehe.

Xoxo

i'm not a fuckin' second option, you either choose me or lose me

old pic men det får bli den, har ingen bra kamera för tillfället so I haven't been able to take some new pictures.


Hello daily readers! kom hem från dansen för cirka en timma sen och ska alldeles strax käka. Ville bara säga att imorgon är det studiedag vilket betyder en dag ledigt! JIHO!! Unlucky me will be going to do some homework.. yeah kul eller hur? känner bara att jag inte får en dag ledigt från skolan.. which sucks.

nu ska jag käka! mahahah maaaat i'm love in it!

xoxo

I smile because I have no idea what's going on

I totally have a crush on Tyler Ward and especially his wonderful voice! hihih

Anyway, ska lägga mig om ungefär en kvart but guess what i'm up to right now?! 
haha well.. jag drågar sönder Tyler Wards covers. ♥

Imorgon är det i alla fall dags för engelska prov.. so whish me luck!

Xoxo



Friends With Benefits

Hello ville bara berätta för er att jag har sett filmen Friends With Benefits och den är sket bra! Den är späckad med humor och kärlek, hahah en sån himla härlig film! rekommenderar den till alla som inte har sett den!


he was just a boy and she was just a girl he took her hand and changed her whole world.

Tja ni vet allt det jag skrev igår som jag skulle hinna med? Jag hann inte med ett piss.. Satt och läste en as tråkig litteratur bok hela dagen igår och blev fortfarande inte klar med den. Det kan nog bero på att den var så jäävla tråkig. Aja nu är jag i alla fall klar med den och nu ska jag spela lite piano sen ska jag börja med min bokanalys. 

image

I show my love through actions not words

Ska hinna göra idag: 
• Lära mig en ny låt på piano
• Läsa klart min bok så att jag hinner börja med bokanalysen i svenska.
• Plugga lite inför engelska provet på onsdag.


Yeay vilken rolig dag.

it is a risk to love. What if it doesn't work out, ah but what if it does.

Tjaa. Har precis tittat klart på Bridesmaids och den var väl helt okej. Inte så bra som jag förväntade mig men som sagt helt okej ändå. Nu ska jag nog ta och läsa lite (så vidare jag inte fasnar vid datorn vilket jag possibly kommer göra) och senare kanske titta på ännu en till film. Imorgon hade jag tänkt spendera hela mig dag åt att sitta vid pianot och lära in mig låten Skärgårdsdoktorn Wilmas Tema. Har inte rört pianot på 2 veckor which i think is sad.. Aja talk to you later.

Xoxo

nytagen bild för cirka två dagar sen.

for once you could at least be the one to say hello, or else i'll be the one to first let go


dagens outfit. Love the blouse ♥

Hello just wanted to tell you all that i have fucking homework to do! Har fan engelska pjäs tills imorgon och svenska prov! De senaste två veckorna har varit skit jobbiga har haft fullt upp med läxor och knappt hunnit med pianospelandet! fuck my life. Aja nu börjar det närma sig 18.00 och det är nog dags för mig att plugga och sedan spela lite piano om jag hinner.

Xoxo

i have options but the only options i got are the ones i don't want to choose between

Forever21 Bracelet From London, Jfr Scarve From Www.Jfr.Se, Chicwish Jeans Shorts From Www.Chicwish.Com, Chicwish Short Sleeve Shirt From Www.Chicwish.Com, Belt From Vintage Kleidermarkt, Accessorize Necklace From Accessorize Cologne, Jfr Bracelett From W


Tjaaaaa. Är fett trött och ska alldeles strax dra hemåt från Alicia tror jag. Har precis kommit hem från dansen och det känns gött att det har gått så bra för mig lately. Juste! ni vet den där redovisningen i svenska som jag snackade om? Det gick sket bra trots att jag bara hann träna igenom den med gruppen en och en halv gång.

Guess what i'm doing right now? Jo jag provar Alicias navel piercing (dock har jag inget hål i naveln) och funderar fortfarande på om jag ska skaffa en.. 

xoxo


people always tell us to fight for what we want. but what if what you want doesn't want you to fight for it? what do you do? simply let go, even though it's killing you?


Guess what i'm up to? Jo just nu sitter jag och laddar ner Open Office eftersom att jag inte har word på den här nya datorn, hehe. Har precis övat lite på min del av redovisningen som jag har tillsammans med Rojin och Mahira. Nu återstår det bara att skriva ner stödord och sedan öva på PowerPointer! Xoxo

It's gonna be okey. Yeah because it's not happening to you.

Hello daily readers! Just nu sitter jag vid datorn i klassrummet och letar fakta om konflikterna i Haiti tillsammans med Alicia. Bakom skärmen bredvid mig sitter Ermir mobbad och helt isolerad från världen, haha.

Anyway, antar att jag ska fortsätta leta efter fakta.. men man kan ju inte mostå frästelsen att blogga, kolla in snygga killar på google/tumblrs och logga ni på facebook! haha xoxo.


mahahahah! ögongodis♥


if you would've never made that jump you would've never come this far

kan inte sluta lyssna på låten, fett bra ju!


Hello peeps! Sorry för dålig uppdatering men har haft fullt upp. Har nämligen haft fullt upp med svenska läxan hela fucking helgen och ni fattar inte hur exhausting det har varit.. imorgon ska jag vara klar med en annan svenska text till redovisningen som vi har på onsdag and guess what? jag har prov på fredag om svenska författare. Fan vad jag hatar svenska right now.. xoxo.

The Vampire Diaries

Gosh! jag saknar verkligen The Vampire Diaries längtar tills det sänds på tv igen. ♥

mums♥

Something Borrowed

Hej på er. Har suttit vid datorn ett tag nu och ska snart titta på en film tror jag. Funderar på att titta på Charlie St Cloud med Zac Efron. Igår tittade jag i alla fall på filmen Something Borrowed och den va riktigt bra! xoxo




från something borrowed

i may look calm, but in my head i've killed you three times

dagens outfit.

¡Hola! Har suttit vid datorn sen jag kom hem från skolan och det börjar bli kallt.. så kan det gå när man sitter alldeles stilla vid datorn och försöker hitta några bra låtar som man kan lyssna på. Det känns verkligen som att alla låtar är uttjatade. För första gången i hela mitt liv (tror jag?) känner jag mig musik trött?! helt sjukt fast det är säkert bara för att jag har lyssnat på samma låtar gång på gång. Som sagt, det är nog dags för mig att hitta några bra låtar att lyssna på!

huh? i didn't hear you i was too busy being awesome!

Hello peeps. Har precis kommit hem från en otrolig exhausting day.. har gått flera mil på berget och sen har jag haft dans lektion. Just nu skriker mina ben av smärta och jag har läxor att göra. Imorgon är det dags för No prov om organisk kemi och jag vill verkligen få ett VG men det kan jag väl bara drömma om. Nu ska jag i alla fall studa sönder and god knows when i'll go to sleep tonight!

xoxo

sham, jag, sebastian, rojin & alicia

No Strings Attached

guess what? har precis tittat klart på filmen No Strings Attached och den var jättebra! 

anyway, snart kommer Alicia hit och hon tar unfortunately med sig en skräckfilm som hon har på sitt USB. Fuck my life! Hatar att titta på skräckfilm, nu kommer det att ta år innan jag slutar vara rädd för "skräckfilms monster" usch. I can bet that she's going to force me to watch that fuckin' scary movie. FML.
Xoxo

lovelovelove♥

people like you are the reason why we have middle fingers

What's up? Har precis kommit hem från skolan och tror snart att jag kommer att dö av hunger. Har inte ätit sen tolv så ska alldeles strax gå till tha kitchen. Imorgon är det dags för vandrings dag.. yeay.. fast nä. Får hoppas på att det blir bra väder och inget regn! Orkar inte bli blöt.. att vandra med skolan flera mil i regn kommer bli en mardröm.. men jag med tanke på att jag har otur i allt så kan jag nästan slå vad om att det kommer regna imorgon..

anyway, time to go to the kitchen. FOOD! I'M STARVING.. XOXO..


Guys have no idea how long something they said can stay in a girl's mind..

ja ni kan ju gissa vad jag precis har gjort? jo, svenska läxan. Har en läslogg som jag ska lämna in på fredag och jag har inte gjort mer än 20 procent av arbetet så man kan lätt säga att jag ligger risigt till. Dessutom så är det No prov om tre dagar och det känns fortfarande som att jag inte har greppat det där med OH-grupper, alkener och skit.. sen ska man ju kunna kombinera allt det där också. Gosh! varför ska kemi vara så jäkla komplicerat?
fuck my life. Xoxo


mina röda naglar jag målade hos Sabina!♥


if you want something, you do whatever you can to get it. if you don't, then maybe you don't want it strong enough to try

fuck! kom nyss på att jag har No prov på torsdag om organisk kemi.. fuck my life! aja nu vet jag i alla fall vad jag ska fortsätta dagen med. Jo, läxor.


everything happens for a reason but the hard part is finding the reason.

hej på er, igår var jag med Sabina och det va riktigt skoj. Nu ska jag i alla fall titta på filmen Waiting For Forever. Xoxo

en gammal bild på mig och fia

if looks could kill you'd be dead a hundred times over

Juste! nämnde jag att jag har fått en ny dator? i så fall så vet ni det nu. Den enda nackdelen med en ny dator är att jag har alla mina bilder och sånt på den andra datorn.. som nu unfortunately är på lagning.. Aja jag måste verkligen ta och skaffa mig en hårddisk där jag kan lägga alla mina bilder just in case datorn går sönder, igen. Hehe.



'

sometimes in life you reach a point where you have to accept that you can't control everything all the time

just nu sitter jag hemma hos Alicia och ska alldeles strax starta filmen Alive som är baserad på en riktig händelse. Filmen är väldigt gammal så får väl se vad jag kommer tycka om den. Nu ska jag mysa i soffan, äta chips med dipp och titta på film. Peace


Don't like me? Well take a seat with rest of the bitches waiting for me to give a fuck!

Tja. Har precis kommit hem från stan tillsammans med Rojin och Alicia. En parfym jag verkligen vill ha är Britney Spears Midnight Fantasy eller den nya Beyoncé parfymen! Kommer få min månadspeng snart så då kanske jag köper en utav dem!
Tumblr_l8gdz3aewc1qbezbuo1_500_large

you were my dream, my reality and now, you're a memory.

Idag har jag haft dans och fyfan va sköj det var! känner verkligen att det här året komme bli ett bra dansår dessutom står jag långt fram så nu jävlar ska jag träna och inte göra några fel inför uppvisningen! här är en del av låten vi dansar till!



nu ska jag och alicia titta på film och sen sova, talk to you soon, xoxo


it's those mistakes we make that sets life in motion

hello peeps whatcha doin'? har precis kommit hem från skolan och vet ni vad? skolfotorna har kommit.. fuck säger jag bara. Blev inte super bra på bilderna, på vissa bilder blev jag skit ful på och andra helt okej. Är i alla fall glad över att jag inte såg så konstig ut på självaste klassfotot, hehe.


här är en bild på Rojin, mig och Alicia.
blev inte skit fin på bilden men den var ändå helt ok.


I think I'm afraid of being happy because whenever I get too happy something bad always happens

Hej på er, hur är det? själv mår jag inte så jäkla bra.. känns som att min skalle väger mer än tio kilo och jag känner mig fruktansvärt yr..

i skolan idag strax innan Klas (min lärare) skulle avsluta NO lektionen rusade jag mot honom och slog i armbågen i sebbes bänk. Fyfan va ont det gjorde.. sen minns jag inte mer av händelsen för rätt som det var vaknade jag liggande på golvet och såg att lite mindre än halva klassen stod och tittade på mig. De började fråga mig massa saker men jag kunde inte höra vad de sa. Det var som att jag var helt isolerad från världen.. som att jag nyss vaknat ur en dröm. Sen fick jag reda på att jag hade svimmat och slagit huvudet mot en kant. Efter lektionen skulle alla gå till idrotten men jag fick inte följa med.

Jag försökte övertyga Klas om att jag faktiskt mådde bra men han trodde mig inte och han det gjorde han rätt i för sen svimmade jag en gång till och den här gången hade jag inte ont utan svimmade bara av helt utan anledning. Han och Mahira fick ta mig till skolsköterskan och sedan följde Mahira mig hem. That girl is so wonderful, love you!

oj.. guess what? fick nyss ett samtal från vårdcentralen och de tror att jag har fått en form av en liten hjärnskakning så nu ska jag ta det lugnt och läsa en bok. Talk to you later, xoxo.


random bild från sommarlovet.


she asked for a kiss and he answered ; "girl, you don't know how long i've waited for this moment."

Yeay! har äntligen fixat designen så att den inte ser konstig ut på Internet Exploder och det gjorde jag på fem minuter i datasalen. Känner mig sjukt stolt! Anyway, nu ska jag spela piano sen plugga lite svenska. Ikväll ska jag titta på filmen Burlesque. Puss!


a true friend is the only person who never gets tired of listening to your own pointless dramas over and over again.

Hej. Asso gud ni fattar inte hur irriterad jag är just nu! Min blogg design ser helt fucked up ut på Internet Exploder! Vafan ska jag göra åt det? Designen ser ju bra ut på Mozilla Firefox och Google Chrome.. gaah.. får väl försöka ta och fixa det. Vet bara inte hur jag ska göra det!


keep your head up gorgeous, people would kill to see you fall

Tja. Just nu sitter jag med Rojin och tittar på A Cinderella Story. Ikväll eller ah senare ikväll hade vi tänkt titta på en ner laddad komendi film och käka kladdmuffins till! mums. Xoxo

Girls fall for what they hear, boys for what they see. That's why we wear make-up and they lie.

Y0 H0mies! guess what i'm up 2? hihi jag spenderar denna underbara fredag med världens kanske mest konstigaste person ever! Her name is Rojin (real madrid tjejen) Nu ska vi ladda ner film och mysa! Xoxo

i think i wanna marry you!

so many lonely hearts tonight. guess i'm one of them

Hej. Har precis tittat på filmen Just Go With It och den var helt okej, inte sjukt bra som alla berättade men ändå helt okej. Snart är det dags att göra läxorna och spela lite piano samt gitarr. Hihi music is kind of my boyfriend! Börjar äntligen lära mig hur jag ska hantera gitarren utan att få så jäkla ont i fingrarna, hehe.


Just Go With It

eftersom att jag inte tittade på filmen Just Go With It igår ska jag se på den idag istället, sen efter det är det dags för lääxor. Xoxo




RSS 2.0